Tu… tu navighezi pe internet. Ce te intereseaza pe tine ce au spus oamenii de cultura despre un anumit subiect? Sau mai mult decat toti acestia la un loc, despre ce spune Biblia? </

Pasiunea ta numarul 1 e mess-ul. Vorbesti ore in sir, fara noima, fara rost, fara tinta… doar vorbesti. Napoleon dicta 7 scrisori odata, la 7 scribi. Cu ce esti tu mai prejos decat el? Si tu vorbesti pe mess cu 7 odata… ce mai, esti geniu!

Pasiunea ta numarul 2 e hi5-ul, ringo si alte site-uri pe care iti pui poze. Si daca nu-ti pui prea multe, iti face o placere teribila sa le privesti indelung pe ale altora, si… fiindca este cooooooool, mai scrii si comment-uri! Doar asa se simt si ei indatorati sa-ti scrie si tie.

Si asa a trecut ziua de ieri, ziua de alataieri, saptamana trecuta toata, luna trecuta, anul trecut… si cam de multicel te indeletnicesti cu practicile astea “nevinovate”. Acum, te provoc: trage linie si aduna! Vezi, ce castig si ce pierdere iti aduc orele pe care le petreci zilnic pe mess.

Pe de-o parte te inteleg. Ai nevoie de aprecieri in viata. Tanjesti dupa a fi apreciat, a fi iubit… si e normal. Asa ne-a facut Dumnezeu: sa oferim si sa ni se ofere dragoste, dar fara indoiala nu in acest mod artificial. Si ma intelegi cand zic asta.

Stii, EL se pricepe mai bine decat prietenii tai la a-ti da sens vietii, la a te face sa-ti gasesti drumul. Si in plus, EL nu te apreciaza pentru cele mai reusite poze ale tale, ci pentru ceea ce esti tu cu adevarat.

(autor: Mihai Chirigut)

De AlexB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *