Dragul meu,
Cum iti mai merge? Desigur, mi-as dori mult sa putem vorbi doar noi amandoi, dar stiu ca pentru aceasta niciodata nu ai timp. Am hotarat deci sa-ti scriu o scrisoare, pentru ati spune cat de mult te iubesc.
Te-am vazut aseara, cand discutai cu prietenii tai. Am asteptat toata ziua, poate vei dori sa vorbesti cu Mine. Ti-am daruit un apus minunat de soare la sfarsitul zilei si am asteptat. Insa niciodata nu ai gasit timp sa vorbim. Aceasta M-a durut, dar Eu totusi te iubesc, pentru sa sunt prietenul tau.
Noaptea trecuta te-am privit cum dormeai si am dorit cu ardoare sa-ti ating fruntea, de aceea am revarsat lumina lunii pe fata ta. Si din nou am asteptat, dorind sa cobor la tine ca sa putem vorbi. A sosit dimineata,si Eu am avut atatea daruri pentru tine, dar te-ai intors in patul tau, dorind sa-ti prelungesti macar pentru cateva clipe somnul dulce, si ai amanat intalnirea noastra.

Ca de obicei, dimineata ai putin timp. Te-ai spalat, ti-ai periat dintii cu grija, te-ai imbracat ordonat si te-ai grabit la lucru.
Cand ai privit ultima data in oglinda, ai observat din mers Biblia pe masa si atunci,inima Mea a tresaltat la gandul ca vei dori sa Ma asculti.
Dar ai renuntat si inchizand usa dupa tine, ai plecat.
Dar totusi eu te iubesc! In timpul zilei am incercat sa vorbesc cu tine prin norii albi, prin albastrul cerului si prin linistea ierbii verzi. Ti-am soptit aceasta prin frunzele copacilor si ti-am spus-o bland prin splendoarea florilor. Am alergat catre tine, spunandu-ti:Te iubesc!, in paraiasul de munte si in minunatul cantec al pasarilor.
Odata, uimit de frumusetea si gingasia florilor ai meditat la Creatorul lor, si Eu am crezut ca acuma te vei hotara sa vorbesti cu Mine. Insa un gand oarecare, se pare important pentru tine, ti-a abatut atentia.
Da,probleme, si nu putine… insa Eu as putea sa te ajut in rezolvarea lor. Iti amintesti cand ai primit o veste trista? O, cum am dorit atunci sa-ti sterg lacrimile! Desi nu erai atent la Mine, ti-am trimis in dragostea Mea o adiere de vant calda si usoara, plina de miresmele naturii pentru a te mangaia in tristetea ta. Dar nici atunci nu te-ai gandit la Mine.
Seara, cand ai venit acasa. Obosit dupa o zi plina de probleme, ai cinat in graba si ai pornit televizorul. Absorbit de emisiunile TV, nici nu ai observat cum s-a scurs timpul;am asteptat, sperand ca iti vei aminti de Mine. Ai mers la culcare si ultima Mea speranta de a vorbi cu tine s-a stins. Voiam atat de mult sa-ti daruiesc putere, mangaiere, intelegere…
Dragul Meu, cand vei mai incepe o zi, cand vei fi in tumultul ei, in amurg sau in orice clipa a ei, cand iti este greu, cand esti trist si singur- aminteste-ti de iubirea Mea fata de tine. Este o iubire mai adanca decat oceanul si mai cuprinzatoare decat cele mai profunde nevoi ale inimii tale. Voi raspunde la intrebarile pe care de atatea ori le-ai gasit fara raspuns. Iti voi aduce linistea dupa care atata tanjesti de atata timp. Langa Mine vei gasi cu adevarat fericirea si vei afla pacea launtrica.
Cheama-Ma si-ti voi raspunde, iti voi fi alaturi si Te voi ajuta.
Eu te-am creat, te-am ales, te iubesc si te astept!
Prietenul tau, Isus

(autor: necunoscut)

De AlexB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *