Nou! Loc de muncă deosebit! Ofertă extraordinară!

Vă interesează o activitate care să vă ofere avantajele pe care le urmăriţi? O activitate care să vă asigure imunitatea în faţa tuturor încercărilor de mituire şi de corupere a dumneavoastră de către lumea în care trăiţi?

Zi de zi tot mai mult oamenii, de la cel mai mărunt funcţionar până la membrii guvernului sau ai Parlamentului, îşi „rotunjesc” veniturile pe căi condamnabile, mereu sunt date publicităţii acte de corupţie datorate lăcomiei omeneşti ori insuficienţei venitului provenit din muncă cinstită şi nu vă place acest lucru.

Aţi vrea să trăiţi corect într-o lume corectă. Să vă creşteţi şi să vă educaţi copiii conform standardelor înalte de moralitate şi conştiinţă. Să nu vă mai temeţi de ziua de mâine, de sărăcie sau boală. Să rămâneţi integru şi capabil de confruntare cu orice vicisitudine vă tulbură existenţa.

Acest ideal este acum cu totul realizabil: există serviciul pe care-l visaţi de atâta vreme!

Numărul de locuri este nelimitat. Vârsta sau sexul nu contează. Nici nivelul de pregătire. Sunt puse la dispoziţia fiecărui angajat facilităţi extraordinare de consultanţă şi instruire. Practic, nu pot exista cazuri de eşec în carieră.

Vi se oferă şansa de a lucra la «Serviciul de relaţii speciale». Sigur v-ar plăcea să lucraţi în cadrul serviciului nostru. Aici fiecare angajat este un om special, care se ocupă cu întreţinerea de relaţii speciale cu ceilalţi oameni şi se străduieşte să creeze alte locuri de muncă pentru alţi angajaţi. Se asigură prin contract ferm avantaje deosebit de interesante:

  • înregistrarea automată ca acţionar cu posibilităţi nelimitate de a deţine acţiuni ale serviciului nostru
  • integritate morală şi credibilitate socială nelimitată
  • neplata acelor taxe şi impozite determinate de nevoia intretinerii unor organisme de justitie şi ordine socială – aceste sunt automat preluate de către Angajator
  • asigurarea unei remuneraţii extraordinare care vă va asigura confortul visat pentru totdeauna şi o siguranţă totală cu privire la fericirea viitorului dumneavoastră
  • asigurarea unor mijloace de investire şi reinvestire în codiţii de securitate absolută, precum şi de economisire cu dobândă nelimitată a întregului dumneavoastră capital

Formula de negociere a salariului decurge din clauzele contractuale şi, la rândul ei, le determină: se oferă totul şi se cere totul. Indiferent de programul de lucru stabilit de Angajator pentru fiecare, se cere devotament şi loialitate absolute şi se oferă condiţii ideale de lucru şi posibilitatea unui câştig nelimitat. Iar acest câştig va fi zilnic. Nu săptămânal, nu lunar, ci zilnic.

Şi în afara câştigului de zi cu zi, ceva extraordinar se va întâmpla la sfârşitul activităţii: primeşti tot ceea ce s-a investit în tine de-a lungul întregii perioade de activitate, deoarece această investiţie ai fost tu însuţi care te-ai investit în ceilalţi, fiecare relaţie specială stabilită fiind de fapt un divident. Şi mai mult: ţi se înmânează cheia seifului care conţine întregul capital acumulat de-a lungul timpului, păstrat în cele mai sigure condiţii, neafectactat de inflaţie şi purtător al unei imense dobânzi.

Pentru protejarea propriilor interese, şi pentru a vă putea asigura toate aceste avantaje, Angajatorul îşi rezervă dreptul de a impune o condiţie, o singură condiţie: de a face dovada cetăţeniei ! Adică de a dovedi că sunteţi cetăţean al Ţării. Dacă nu sunteţi cetăţean, Angajatorul este acela care poate, chiar S-a obligat la aceasta, să vă asigure acest statut. Va face asta imediat.

Nu e extraordinar? Şi chiar există această posibilitate! Vi se oferă şansa de a reprezenta Cerul lui Dumnezeu aici pe pământ. Angajatorul, Fiul Său, este chiar Moştenitorul acestei afaceri. Şi te cheamă să moşteneşti împreună cu El. El Însuşi a fost primul angajat al Seviciului de Relaţii Speciale. Lumea a devenit altceva, altfel acolo unde a fost lăsat să intervină acest Serviciu. Oamenii au devenit altfel. Chiar nu vedeţi?

Veniţi acum. Angajările au început de mult. Şi oricând cei angajaţi deja vă pot povesti cum e. Nu încape nici o îndoială: e singura ofertă care merită luată în seamă. Şi atenţie: nu vi se va face veşnic! Profitaţi acum!

(autor: Ionatan Pirosca)

De AlexB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *